fridawiiberg

Alla inlägg den 27 augusti 2010

Av frida wiberg - 27 augusti 2010 19:52

HEJ ALLA ! :)

 

Josefin är här hos mig, och jag känner mig lite bättre faktiskt. Men min näsa & hals är fucked. Men iallafall jag ska bli frisk tills söndag/måndag. Iallafall så kommer jag ha en toppen helg med Josefin & Erica. Bäst kommer det att bli.


puussssss'

Av frida wiberg - 27 augusti 2010 13:57

HEJ !

 

Jaha, då är det min tur att vara förkyld. Skulle ju egentligen åkt med Josefin till Hökensås, men så blir det inte för det ska regna hela helgen och ah, det blir ju inte så kul om man ska sitta inne i en husvagn hela helgen. Jag har inte bloggat på jättelänge, så det blir ett inlägg på vad som har hänt i veckan. Detta har ju vart den första ''riktiga'' skolveckan, med schemat & allt. Jag har väl inte gjort så mycket, i förrgår var jag på stan med Ida & Selma, hade sjukt roligt. Köpte en baseball jacka och rouge + örhängen som jag, Selma & Ida delade på . Sen igår så åkte jag till Erica efter skolan. Vi gick hem till henne, åt, bytte om och stack till stallet. Det gick faktiskt bra för att ha ridit så lite innan, men jag har ju lärt mig liiiiiite hur man ska göra. Sen hade vi kul där och jag red barbacka för typ första gången i mitt liv, jag var sjukt nervös, men det gick det med. Bilder får ni i helgen på det. Har haft en underbar vecka, så hoppas på en underbar helg & att sova + rida med Erica. Nu ska jag kolla klart på Julie & Julia, den är typ aslam. Men jag ska kolla klart den iallafall + knarka halstabletter. Hoppas ni är friska och klarar er från förkylning.



peace / frida'

presentation ♥


jag är en tjej på fjorton år som bloggar om livet och lite annat. jag bor i jönköping med mamma & pappa + lillebror och en ödla. på min fritid så sjunger jag & gymmar. jag älskar mina vänner sjukt mycket, dom betyder mest.

take care / f

fråga mig ♥

10 besvarade frågor

kalender ♥

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7 8
9 10 11 12
13
14
15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

sök i bloggen ♥

senaste inläggen ♥

kategorier ♥

arkiv ♥

RSS ♥

alla söta besökare ♥

gästboken ♥

bloggar jag följer ♥


Ovido - Quiz & Flashcards